Winkel

Kom langs in onze winkel of neem een kijkje op de webshop!

Er is een breed scala van oefenmaterialen voor de beginnende en gevorderde golfer. Van boeken, aangepaste handschoenen, golfstokken met gewicht tot aan oefenballen die thuis in de woonkamer gebruikt kunnen worden. De keus is ruim. Veel is te verkrijgen in onze webshop. Wilt u voorzien worden van gericht advies, kom dan langs bij ons in de winkel.

Essentieel materiaal voor de golfer. Draagtas of Cartbag met een fatsoenlijke trolley waar u lang plezier van wilt hebben. 

Wat het beste bij u past kunt u aan ons vragen. Sets met golfstokken kunnen desgewenst op maat worden geleverd door middel van clubfitting. In de winkel hebben wij een ruime collecite materialen. Ook 2e hands setjes voor een super prijs.

Ball-markers, pitchforks,een leuke gift voor de jarige golfer of gewoon voor jezelf. De meest uiteenlopende accessoires hebben wij in de winkel liggen of zijn te verkrijgen via de webshop. Wellicht vind u niet meteen wat u zoekt of hebben wij het niet in de winkel liggen? Laat het ons weten en wij gaan kijken of wij dat artikel kunnen bestellen.

Sluit Menu